Date

16 februari 2018

Location

De Maaspoort | Marathonloop 1 | 5235 AA ‘s Hertogenbosch

Remaining

Invitational

Speakers

SLAM THAT BAR!

Wat is de Invitational / Gewichthef toernooi voor individuele sporters en teams

Op Vrijdag 16 Februari 2018 vindt de Tovmasjan Invitational plaats! Ik wil jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gewichtheftoernooi. Voor de individuele gewichtheffer / crossfitter, maar vooral ook voor teams van 2, 4 of 6 – al dan niet gemixte – atleten. En natuurlijk zijn er prijzen voor elke categorie.

Na inschrijving krijgt iedereen  uitgebreide informatie over weging- en starttijden. Vooralsnog is de eerste lift-off om 18:00 met de eerste groep atleten, er is ruimschoots ruimte en middelen om op te warmen (opwarmen kan al vanaf 17:00). Om 22:00 zijn de prijs uitreikingen.

Register Watch video
Tovmasjan Invitational

Meedoen? / Kaarten voor inschrijving en toeschouwers

Let op!

Wanneer je in wilt schrijven als team doe je dit door 1 teamcaptain te kiezen die de inschrijving voldoet. Alle communicatie over de inschrijving, teamleden, wedstrijd tijden ed. verloopt via de teamcaptain.

Bij het bestellen kom je op de pagina van WodApp, wanneer je hier nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken. Je kunt via WodApp; t-shirts, tickets en de inschrijving aankopen.

Individueel

€ 17,50

Individual Weightlifting competition

Based on sinclair

Inschrijven via WODApp

Team van 2 personen

€ 35,-

Team Weightlifting competition

Dubbel of Gemixt (man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw het mag allemaal)

Based on sinclair

Één teamcaptain schrijft jullie in via WODApp

Team van 4 personen

€ 70,-

Team Weightlifting competition

Alleen mannen, vrouwen of gemixt het mag allemaal

Based on sinclair

Één teamcaptain schrijft jullie in via WODApp

Team van 6 personen

€ 105,-

Team Weightlifting competition

Alleen mannen, vrouwen of gemixt het mag allemaal

Based on sinclair

Één teamcaptain schrijft jullie in via WODApp

Toeschouwer

€ 7,50

Toegang betalen aan de deur

Of via Wodapp

Vragen over de Invitational / vind je antwoorden

De Malone-Meltzer factor wordt gebruikt om de resultaten van Masters van verschillende leeftijdsgroepen met elkaar te kunnen vergelijken. Er is voor alle wedstrijdleeftijden van 31 tot en met 90 jaar een Malone-Meltzer factor vastgesteld. Het behaalde aantal Sinclair-punten wordt met deze factor vermenigvuldigd. Het resultaat is het MMS-totaal. – Ieder atleet zal gescored worden volgens de sinclair ranking (http://www.iwf.net/weightlifting_/sinclair-coefficient/). Atleet met de hoogste totale ranking wint de Tovmasjan Championship. – Iedereen wordt gescoord met mannen sinclair. Vrouwen zullen 1,4x krijgen met behaalde sinclair.
De jurering van de beurten zal als volgt gaan: Officiële gewichthefregels zullen niet opgaan (en een singlet is niet verplicht). We willen gewichtheffen zo goed mogelijk op de kaart zetten, dus wij gaan er vanuit dat iedereen zijn/haar best doet om de beurten zo goed mogelijk te maken. Hierbij wordt bijvoorbeeld uitdrukken wel getolereerd. Wat niet zal worden toegestaan is eerst de halter helemaal oppakken van de grond (deadlift) en vervolgens het gewicht weer laten zakken en de lift maken vanuit de hang-positie; of van het platform aflopen om een lift te redden. Wij zullen een ‘halter neer’ signaal geven als je de halter mag laten vallen. Laat je deze hiervoor al vallen, telt de beurt niet. Er zal een deel van de zaal worden vrijgemaakt voor het opwarmen (stappen van 2,5kg). Alle pogingen die toegestaan zijn op het platform zijn in hele kilogrammen (dus 80,81,82…89,90). Uiteindelijk zal je score bepaald worden op Sinclair punten, dat wil zeggen je ‘Total’ gecorrigeerd voor lichaamsgewicht.

Organisatie / gewichtige namen

Karen Tovmasjan

ORGANISATOR

Joost Prinsen

ORGANISATOR

Event Sponsors / VENDORS

Tovmasjan Invitational

De Maaspoort
Marathonloop 1
5235 AA
‘s Hertogenbosch

Get Direction

Contact Us / For More Information

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht